ALL-IN CONCEPT
Een ruimte voor dienstverleners+. De vele ruimten en vele faciliteiten maken deze locatie ideaal voor een grote verscheidenheid aan ondernemers, of het nu gaat om een kleinschalig bedrijf of een startende ondernemer, ook met de behoefte aan droge opslagruimte met vloerverwarming. Het is een ‘plug-inn and work’ situatie. Dus geen gedoe met draden en aan-sluitingen en dagen slecht bereikbaar zijn door al het overhuizen, je kunt gewoon meteen aan het werk bij binnenkomst. “ Ik vond het erg prettig om vanuit een kleine ruimte thuis naar een goed georganiseerde kantoorruimte te gaan en dat alles meteen op rolletjes loopt. Daarnaast is een groot pluspunt dat er een eigenaar/ beheerder is die zeer betrokken is met zijn huurders ”, aldus Mark van de Camp van QRS Healthcare B.V.

 
Lichtpunt is een sfeervolle en praktisch ingerichte locatie, makkelijk bereikbaar en goed beveiligd. “Bovendien is er rekening gehouden met de bedrijfsvoering van meerdere ondernemers onder één dak en wordt deze situatie meteen op de juiste manier benutdoor faciliteiten te bundelen en zo het bedrijfspand van alle gemakken te voorzien”, gaat Mark verder.
 
“Het aanbieden van een all-in concept biedt vele voordelen. Eén zeer belangrijk voordeel is de lage drempel door een betaalbare huurprijs. Voor een startend bedrijf geven de kosten van de vaste lasten vaak de grootste problemen.
 
Al met al een warme, gezellige en niet te vergeten goed toegankelijke locatie voor iedere ondernemer.