BEDRIJFSRUIMTE

Momenteel hebben wij geen bedrijfsruimtes beschikbaar

Bekijk hier de plattegrond van het buitenterrein van Lichtpunt en de bedrijfsruimten

Aansluitend aan het grote geheel afgesloten verhard eigen parkeer/bedrijfsterrein, bevinden zich 9 bedrijfsruimten, variërend van 32 m2 met een vrije hoogte van 2.55m1. tot 63 m2. met een vrije hoogte van 4.55m1. De ruimten zijn warmte-isolerend hebben een nieuwe 15 cm dikke geïsoleerde betonvloer, indien gewenst tegen betaling (gem. € 20,- pm.) met gebruik van vloerverwarming, waardoor de ruimte altijd een voldoende temperatuur heeft en goed droog is.
 
Alle ruimten hebben een grote roldeur waarvan de meeste elektrisch bediend zijn. Ook is in alle ruimten een separaat alarmeringssysteem aanwezig en basisverlichting. Het buitenterrein is eveneens verlicht en is voorzien van een video-observatiesysteem. De elektrisch bediende buitenhekwerkpoort heeft automatische sluitingstijden. De ruimte is voor de huurder echter 7 dagen per week, 24 per dag toegankelijk. De bedrijfsruimten worden verhuurd tezamen met een kantoorruimte.
 
Steeds regelmatiger is er behoefte aan een wat luxere kant en klare kantooromgeving, voor kortere huurperioden waarbij naast de kantoorruimte een stukje opslag/bedrijfsruimte beschikbaar is. Met Lichtpunt wordt deze behoefte ingevuld.